W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Informacje o wynikach przeprowadzonych kontroli.

XML

Treść


I KWARTAŁ 2016 r.

Informacja o wynikach kontroli mięsa i produktów mięsnych pod kątem ujawniania zafałszowania produktami tańszymi w I kwartale 2016 r.

Informacja z kontroli prawidłowości funkcjonowania handlu i gastronomii w szkołach i na wyższych uczelniach, w klubach studenckich, internatach, akademikach w I kwartale 2016 r.


I KWARTAŁ 2015 r.


Informacja o wynikach przeprowadzonych kontroli w zakresie rzetelności podawania informacji o alergenach.

Informacja o wynikach kontroli prawidłowości oznakowania produktów dobrowolnymi informacjami typu: „wyprodukowany z pszenicy durum”, „100%” (soku, mięsa itp.)...przeprowadzonych w I kwartale 2015 roku na terenie województwa pomorskiego.


IV KWARTAŁ 2014 r.

Informacja o wynikach kontroli jakości i prawidłowości oznakowania mrożonych produktów rybołówstwa przeprowadzonych na terenie województwa pomorskiego w IV kwartale 2014 roku.

Informacja o wynikach kontroli jakości i oznakowania jaj spożywczych w IV kwartale 2014 r.


Załączniki