Informacje o wynikach przeprowadzonych kontroli.


I KWARTAŁ 2016 r.

Informacja o wynikach kontroli mięsa i produktów mięsnych pod kątem ujawniania zafałszowania produktami tańszymi w I kwartale 2016 r. (687kB) pdf

Informacja z kontroli prawidłowości funkcjonowania handlu i gastronomii w szkołach i na wyższych uczelniach, w klubach studenckich, internatach, akademikach w I kwartale 2016 r. (596kB) pdf


I KWARTAŁ 2015 r.


Informacja o wynikach przeprowadzonych kontroli w zakresie rzetelności podawania informacji o alergenach. (430kB) pdf

Informacja o wynikach kontroli prawidłowości oznakowania produktów dobrowolnymi informacjami typu: „wyprodukowany z pszenicy durum”, „100%” (soku, mięsa itp.)...przeprowadzonych w I kwartale 2015 roku na terenie województwa pomorskiego. (445kB) pdf


IV KWARTAŁ 2014 r.

Informacja o wynikach kontroli jakości i prawidłowości oznakowania mrożonych produktów rybołówstwa przeprowadzonych na terenie województwa pomorskiego w IV kwartale 2014 roku. (468kB) pdf

Informacja o wynikach kontroli jakości i oznakowania jaj spożywczych w IV kwartale 2014 r. (483kB) pdf



Wytworzył: Przemysław Hanke (6 maja 2015)
Opublikował: Przemysław Hanke (6 maja 2015, 12:27:08)
Podmiot udostępniający: Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Gdańsku

Ostatnia zmiana: Przemysław Hanke (13 maja 2016, 11:34:06)
Zmieniono: dodano informację z kontroli prawidłowości funkcjonowania handlu i gastronomii w szkołach i na wyższych uczelniach, w klubach studenckich, internatach, akademikach w I kwartale 2016 r.

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 1194

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij